Nye kuttebord fra Biokjemi Norge og PAROC overlevert til Veidekke på Wilds Minne Skole og flerbrukshall!

👏🏼

HW 02 – Klar er en brannisolerende vannbasert lakk for treverk og sponplater etc. Lager en helt transparent film som vil svelle ved brann og lage et beskyttende lag.
Montasjen av Klimaplate ZERO er i full gang, og vi er begeistret over å bidra til dette spennende prosjektet! 😃
 
Veidekke har satt fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger i dette flotte skolebygget og uteområdet. De 500 elevene og 60 ansatte ved skolen vil nå kunne nyte godt av et flott læringsmiljø der massivtre og miljøvennlige materialer er prioritert. 📚🏫
HW 02 – Klar er en brannisolerende vannbasert lakk for treverk og sponplater etc. Lager en helt transparent film som vil svelle ved brann og lage et beskyttende lag.
PAROC Klimaplate ZERO er en enkel og kostnadseffektiv løsning som passer perfekt til nesten nullenergibygg. Den gir et brannsikkert heldekkende isolasjonslag som effektivt reduserer kuldebroer og beskytter den bærende trekonstruksjonen mot fuktighet.
 
Fordelene med PAROC Klimaplate ZERO inkluderer enkel montering, minimert forekomst av kuldebroer og et selvbærende system. Den er også kostnadseffektiv, naturlig bærekraftig og miljøvennlig, samtidig som den beskytter mot brann, fuktighet og kulde. 👏🏼