Om oss

Vi har lang erfaring innen passiv brannsikring og kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Vår ekspertise sikrer at du får et fantastisk sluttprodukt, og gir deg full fleksibilitet på utseende.

Hva kan vi hjelpe med?

Kursing

Vi kommer gjerne på besøk til din bedrift og lærer dere om brannsikring.

Brannprosjektering

Vi vet hvilke brannkrav som gjelder for din situasjon. Vi har branningeniører med lang erfaring som hjelper deg!

Prosjektering og priskalkulasjon

Vi hjelper deg å finne de riktige produktene og gi deg en nøyaktig pris.

Biokjemi Norge er et av landets ledene bedrifter innen passiv bransikring. Vi jobber tett med arktitekter, håndtverkere, entrepenører og malere i hele Norge slik at sluttproduktet skal bli perfekt. Vårt mål er å fristille arkitekter slik at man får det utseende man ønsker samtidig som man brannsikrer bygget til gjeldende krav. 

Det kan være vanskelig å vite hva som trengs for ditt prosjekt, og derfor gir vi gratis konsultasjoner som gjør at du kommer igang. Vi kan lover og forskrifter som er gjeldene, som gjør at man alltid er innenfor de gitte rammene som gjelder. 

Våre verdier

9

Miljøvennlige produkter

Våre produkter skal være miljøvennlige og ikke være til skade for omgivelsene. F.eks er våre brannmalinger uten farlige kjemikalier og avgasser og kan brukes i barnehager og eldrehjem uten problem.

9

Innovasjon

Biokjemi skal være ledene innen passiv brannsikringsteknologi. Vi har til enhver tid flere pilotprosjekter gående hvor vi jobber for å sikre de mest krevende miljøer.

9

Kundesentrisk

Hos oss skal kunden stå fremst. Kundeservice, markedsføring, produktutvikling skal alltid gjøres med kunden i tankene. Vi jobber for å skape merverdi for kunden.

Års erfaring

Fullførte prosjekter

Kontakt oss

Biokjemi Norge AS

Øvrebø industriområde 13, 4715 Øvrebø

+47 38 15 30 20

post@biokjemi.no