CIK Arena

QVFR systemet ble brukt i nybygget CIK Arena i Knivsta utenfor Stockholm. Hele 25 000 m2 ble behandlet.
Ferdigstilles 2020.

Kringsjå studentby

Her ble det brukt QVFR klar systemet på synlig massiv-tre i korridorer og tekniske sjakter. Alle vegger inne i leilighetene har et svakt hvitpigmentert slør over seg som gir en lys og frisk atmosfære samtidig som trestrukturen synes.

Flere av våre referanser:

Bøler Kirke

Bøler kirke benytter seg av mye tre for å uttrykke seg etter arkitektens ønsker. Trespiler og benker er alle behandlet med klar brannlakk.

Kilden Kulturhus

Stor trefasade behandlet med ESVFR brannhemmende lakk. Meget krevende miljø da det er nære sjøen og høye krav til sluttprodukt. Har nå stått i nesten 10 år, og fortsatt like fint.

Moholt 5050

Fasaden på Moholt 5050 er av det vedlikeholdsfrie treet kebony. Vi fant de riktige produktene, og leverte maling til både fasade og rømningsveier.

Operahuset i Oslo

Vi leverte transparent brannbehandling til Norges praktbygg i Bjørvika. ES-VFR var perfekt til transparent behandling av trevirke i interiøret.

Stavanger konserthus

Åpnet i 2012 med mange detaljer og konstruksjoner i tre. Foajé og konsertsaler ble behandlet med transparent ES-VFR for et ubehandlet utseende.

Kongsvinger festning

Kongsvinger festning måtte oppgradere sine gamle tredører. Messe og soverom ble også behandlet for bedre brannmotstand. Vi leverte brannmaling (HW)  for å oppnå de oppdaterte brannkravene.

Terningen Arena Elverum

Terningen Arena er et flerbruksanlegg ved Terningmoen leir i Elverum. Her ble det blant annet brukt brannduk til skillevegger fra oss. 

Alta omsorgssenter

Nybygg av omsorgsboliger bestående av 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter på 4 etasjer. Brukt QVFR Klar-systemet innvendig. 

Miklagard hotell

Miklagard Hotell og spa i tilknytning til Miklagard golfklubb på Kløfta, ti minutter fra Gardermoen.

Fagverk behandlet med CON-RFB.

Bildet fra LPO arkitekter.

Arktisk kultursenter

Arktisk kultursenter i Hammerfest ble behandlet av oss til B-s1,d0. Behandlet med transparent brannlakk.

Aure Arena

Aure Arena ble behandlet med vår transparente brannbehandling.  

Sørlandssenteret

Vi leverte passivt brannvern til et av Norges største kjøpesenter. Utvidelsen stod ferdig i 2013 og utvidelsen var på omtrent 55 000 m².

Kulturhus i Skelleefteå

Det har blitt brukt QVFR systemet i kulturhuset i Skelleefteå. QVFR Klar ble brukt til å behandle alt synlig tre innendørs.